Sistemul de zidărie cu Aerispor

AeriSpor inovatie tehnologica creata in laboratoarele proprii de cercetare ale MACON, prin care am definit reteta unei structuri pentru o zidarie durabila si echilibrata, care asigura castiguri permanente, consum minim de material.

Din ce se fabrica?

In cadrul unui proces de fabricatie prietenos cu mediul inconjurator, prin adaugarea unei mici cantitati de pasta de aluminiu la amestecul de nisip, ciment, var si apa, in urma unor reactii chimice controlate se obtin blocuri de zidarie care contin un numar urias de microcelule inchise, pline cu aer.

Structura unica

Hidrogenul eliberat in timpul procesului de fabricatie determina cresterea volumului amestecului si formarea celulelor sferice inchise, distribuite uniform in structura materialului. Hidrogenul, fiind un gaz usor, se elimina, este inlocuit de aer si astfel ia nastere un beton cu structura unica ce incorporeaza milioane de pori minusculi, care datorita inovatiei AeriSpor asigura o izolare termica exceptionala si caracteristicile de difuzie a vaporilor de apa. Rezultatul? Un material cu proprietati fizice unice, cu un echilibru perfect intre rezistenta, izolare termica, izolare fonica si protectie in cazul incendiilor.

Noi, în cifre

0+
ani

de inovație în construcții

~0
mii de case

construite în ultimii 10 ani

0+
ani

ca furnizor de soluții pentru locuințe verzi

Beneficiile sistemului de zidărie MACON

Izolație termică excepțională
Izolare fonică excelentă
Siguranța familiei tale
Locuință sănătoasă

Rețeta unei structuri de zidărie durabilă

In laboratoarele proprii de cercetare si inovare, am creat reteta unei structuri pentru o zidarie durabila si echilibrata, care asigura castiguri permanente, consum minim de materiale auxiliare si costuri relaxante.

Cum se fabrică?

Blocuri de zidarie naturale, realizate din var, nisip, ciment si apa. In cadrul unui proces de fabricatie prietenos cu mediul inconjurator, prin adaugarea unei mici cantitati de pasta de Aluminiu la amestecul de nisip, ciment, var si apa, in urma unor reactii chimice controlate se obtine un numar urias de microcelule inchise, pline cu aer.

Procese performante

Programul de control al calitatii care se aplica din faza de receptie si dozaj al materiilor prime si mai apoi, in toate etapele de fabricatie pana la obtinerea produselor finite, asigura caracteristici constante ale materialului si corespondenta stricta cu standardul de produs.

Cercetarea si dezvoltarea permanenta de noi tehnici si tehnologii aplicabile pentru imbunatatirea proceselor de productie contribuie la imbunatatirea continua a produselor finite.

Structură unică

Hidrogenul eliberat in timpul procesului de fabricatie determina cresterea volumului amestecului si formarea celulelor sferice inchise, distribuite uniform in structura materialului, in care va fi inglobat aer dand nastere betonului celular, un beton cu o multime de celule de aer la interior (Hidrogenul, fiind un gaz usor, se elimina, este inlocuit de aer si astfel ia nastere un beton cu excelente proprietati termoizolatoare).

Rezultatul? Un material cu proprietati fizice unice, cu un echilibru perfect intre densitate, rezistenta, izolare termica si protectie in cazul incendiilor. Structura unica a materialului bazata pe milioane de pori minusculi asigura izolatia termica ridicata si caracteristicile de difuzie a vaporilor de apa. Asadar, un sistem de zidarie performant care asigura o calitate ridicata a aerului interior.

Cel mai bun izolator

Milioanele de celule incorporate in structura materialului contin cea mai buna forma de izolatie: aerul. De aceea blocurile de zidarie din BCA sunt caracterizate de cei mai performanti parametri de izolare dintre toate materialele minerale.

Articole blog campanie

Am continuat seria testelor privind performantele produselor noastre, abordand un nou domeniu, cel al izolarii acustice a spatiilor.
Am continuat seria testelor privind performantele produselor noastre, abordand un nou domeniu, cel al izolarii acustice a spatiilor.

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre și despre soluțiile pe care ți le putem oferi pentru proiectul tău.