Beneficiile sistemului de zidărie Macon

Sistemul de zidărie MACON poate fi folosit atât pentru structuri din zidărie portanță, cât și neportantă pentru toate tipurile de construcții: locuințe private, ansambluri de locuințe, clădiri industriale, clădiri comerciale, precum și lucrări de reconstrucție și supraetajare a unor construcții existente.

Utilizând BCA MACON Smart Standard aveți posibilitatea de a construi pereți drepți, cu abateri reduse, ce vor fi ușor și rapid de tencuit. Lucrările de zidărie se pot executa utilizând mortar în strat subţire, fără a fi necesară rectificarea suprafețelor.

Care sunt pașii?

1. Calculezi necesarul de zidărie
2. Contactezi distribuitorul
3. Construiești cu spor
4. Te bucuri de beneficii

Caracteristicile tehnice ale materialelor noastre permit realizarea unor structuri de zidărie versatile, adaptate oricărei nevoi .

Chiar și cele mai îndrăznețe planuri de construcții se pot bucura de garanția siguranței cu ajutorul BCA MACON Smart Standard, la un preț accesibil. Fie că discutăm despre construcția unei locuințe personale sau despre ridicarea unui edificiu cultural, fie că vrei să clădești un spațiu destinat producției industriale, unde să-și desfășoare munca mii de cetățeni, sau un loc de refugiu și relaxare pentru timpul lor liber, poți conta pe noi pentru precizie, eficiență și durabilitate.

Punem la dispoziție structuri de zidărie care să se potrivească fiecărui proiect nou și care să îmbunătățească orice proiect vechi. Chiar dacă ai deja fundația, noi înălțăm așteptările. Sistemul nostru de zidărie este perfect adaptat și lucărilor de reconstrucție, închidere și supraetajare a clădirilor existente, fiind ușor de montat și manevrat.

Iată câteva dintre cele mai mari beneficii ale utilizării produselor noastre:

Cheltuieli de întreținere și construcție reduse

Cumpărarea sau construcția unei locuințe este de cele mai multe ori o investiție pe care o facem o dată in viață. BCA-ul Macon Smart Standard oferă un raport calitate-preț excelent, cu un cost per unitate corect. Dacă vrei să-ți faci o idee mai amplă despre investiții. poți să calculezi necesarul de construcție folosind calculatorul nostru. Să faci alegeri meșterești, însă, înseamnă să iei în considerare și costurile pe termen lung, cum ar fi costurile lunare pentru răcirea și încălzirea locuinței.

Construcții confortabile termic

Eficiența energetică este un criteriu deosebit de important în calculul cheltuielilor pe termen lung. Poți obține costuri mici de întreținere dacă ridici pereți de calitate, folosind materiale de zidărie performante. Altă parte bună? Consumul responsabil de energie nu este un plus doar din punct de vedere economic, ci și o alegere deșteaptă când vine vorba de conservarea mediului înconjurător.

BCA-ul (betonul celular autoclavizat) reprezintă o alternativă eficientă și economică zidăriei tradiționale, mai ales datorită proprietăților termoizolatoare. Blocurile de zidărie Macon Smart Standard, vin cu o valoare foarte bună a conductivității termice, cuprinsă între 0.105 W/mK și 0,13 W/mK, ceea ce asigură clădirilor construite cu aceste materiale, un confort termic ridicat și costuri reduse cu energia. Cu produsele în varianta de grosime de 40 cm poți să construiești pereți exteriori care nu necesită termoizolare suplimentară. Așa, trăiești și locuiești comod, asigurându-ți confortul termic și financiar.

Izolarea termică superioară promisă de Macon Smart Standard se datoarează structurii poroase a materialului. Microcelulele de aer, distribuite uniform în masa acestuia, dau produselor Macon niște proprietăți fizice care te scutesc de disconfort termic, printre care rezistența mare la transfer și coeficientul de conductivitate termică mic. Astfel, scade și consumul de energie pentru a păstra temperatură locuinței tale fix așa cum îți place. BCA-ul MACON Smart Standard este o alegerea eficientă pentru construirea unei locuințe călduroase iarna și răcoroase în sezonul cald, la cel mai mic preț.

Protecție împotriva zgomotelor nedorite

Celulele de aer distribuite în masa betonului contribuie și la izolarea fonică a încăperilor. Acestea estompează și previn propagarea sunetului de fiecare parte a peretelui: pereții exteriori, care te scutesc de zarva din trafic sau pereții dintre camere sau locuințe, care contribuie la senzația de intimitate și siguranță. Fie că vrei să te protejezi pe tine de sursele de zgomot exterioare ca să te poți relaxa sau că te gândești la deranjul provocat de tine celor din jur atunci când vrei să te distrezi, BCA-ul MACON Smart Standard este o soluție eficientă pentru obținerea unui grad de confort fonic optim în locuința ta.

Timp redus de construcție, productivitate mai mare

Dacă vrei să construiești cu noi, ai nevoie doar de un strat subțire de mortar și niște tencuială pentru a obține niște suprafețe precise dimensional. Manopera în sine pentru ridicare zidurilor cu Macon Smart Standard este redusă, produsul fiind adaptabil și ușor de montat și manevrat. Blocurile de zidărie Macon ajută la construirea unor ziduri perfect plane, care nu necesită rectificări și care devin astfel, ușor tencuibile.

Protecție în cazul incendiilor

Blocurile de zidarie BCA MACON pastreaza beneficiile betonului conventional – rezistenta, durabilitate, protectie impotriva focului. Datorita acestor proprietati asigura o excelenta protectie impotriva focului si corespund celor mai severe reglementari impotriva incendiilor.

Aceste proprietăți asigură de la minimum 2 ore de securitate pentru ziduri cu grosimi de 10 cm până la minimum 4 ore de Securitate, în cazul zidurilor cu grosimi mai mari de 20 cm. În acest timp, pereții păstrează focul, fumul și gazele fierbinți în încăperea unde acesta a izbucnit și încetinesc, astfel, răspândirea incendiului. Conform testelor derulate, un zid BCA cu grosimea de 20 cm a fost încadrat EI 240, asigurând Etanșeitate și Izolare pentru 240 minute.

În cazul unui incendiu, fiecare minut poate face diferența dintre un accident și o tragedie. Din grijă pentru siguranța clienților noștri, ne-am străduit să furnizăm materiale performante, care să permită intervenția unor echipe de salvare în timp util.

Încercările efectuate de către ÎNCERC București demonstrează rezistența la foc a sistemului nostru, conform intepretărilor UTC. Din dorința de a ocroti vieți și chiar și bunuri personale, luăm în serios performanța în caz de incendiu.

Rezistență mecanică

Blocurile de zidărie MACON Smart Standard au proprietăți mecanice care asigură durabilitatea în timp a construcțiilor realizate, chiar și în condiții extreme.

Pentru ca o construcție să-și păstreze poziția și integritatea, zidurile trebuie să fie stabile, rigide, dar totuși, ușoare. Cu cât masa peretelui este mai mare, cu atât crește și valoarea forței seismice statice echivalente și, deci, cutremurul are consecințe mai violente. Rezistența blocurilor BCA se datorează structurii materialului din care este alcătuit. Masa redusă a unui perete construit cu MACON Smart Standard dă cea mai mica valoare a forței seismice, iar omogenitatea amestecului face ca structura să-și păstreze proprietățile indiferent de direcția de solicitare. Acestea devin proprietăți cu atât mai importante în cazul cutemurului, cu cât blocurile sunt supuse unor șocuri orizontale și verticale.

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre și despre soluțiile pe care ți le putem oferi pentru proiectul tău.