Despre noi

BCA Macon Smart Standard

Macon este cel mai bine vândut brand de BCA din România, cu o istorie de peste 55 ani. BCA Macon Smart Standard este partenerul românilor abili și ingenioși, oferind standardul de calitate bună la un preț accesibil, preocupat să ofere clienților soluții avantajoase, convenabile și la îndemână, pentru construcții optimizate și eficiente energetic.

Macon Smart Standard este o investiție inteligentă, având prețul cel mai bun pentru un produs de calitate și cu beneficii de necontestat:

  • Rapiditate și ușurință în construire
  • Pereți drepți
  • Izolare termică
  • Izolare fonică
  • Durabilitate
  • Rezistență la foc
  • Rezistență mecanică

Știi ce înseamnă SMART?

Îți explicăm noi:

  • Să plătești prețul corect pentru calitate bună
  • Să construiești repede și ușor
  • Să ai clienți fericiți cu rezultatul final

Sa fii Smart nu e deloc complicat!

Povestea Macon

Macon Smart Standard este partenerul românilor abili și ingenioși, oferind standardul de calitate și siguranță al pieței la un preț avantajos. Certificările primite ne permit să nu fim modești sau rezervați când vine vorba de calitatea produsului nostru. Rezervăm modestia pentru costul materialelor noastre.

BCA Macon este construit din îmbinarea unui trecut care atestă pasiunea pentru constructii și permanenta orientare către viitor. Ne străduim să căutăm tehnologii inovatoare și soluții ingenioase, adaptate momentului, pentru a produce rezultate durabile și parteneriate trainice.

Experiență de mai bine de jumătate de secol

Am turnat beton pentru fundația a ceea ce suntem astăzi în 1968. Primele materiale Macon au ridicat primele locuințe și primele elemente de infrastructură care să poarte semnatura noastră. Practic, noi am construit drumul pe care tot noi l-am parcurs: de la o mica fabrică de materiale izolatoare, la alegerea locală numărul unu a românilor atunci când vine vorba de blocuri din BCA.

în construirea unui viitor sustenabil

Ne punem aceleași întrebari despre eficiență, calitate și confort fie că avem un proiect întins pe câțiva metri pătrați sau unul de mii de metri cubi. Așa, nu găsim mari diferențe între o căsuță la țară și întreaga Românie, gândită ca un cămin functional: construim astăzi, beneficiem pe termen lung. Căutăm să oferim produse durabile, adaptabile, ușor și rapid de montat și manevrat, ale căror beneficii devin din ce în ce mai evidente cu trecerea timpului. Astfel, suntem preocupați de uzul și exploatarea responsabilă și de economia energiei. Atât resursele clientului cât și cele ale Planetei sunt cântărite cu grijă în mâna Macon Smart Standard.

Grupul Xella

Cu vânzări de 1,5 miliarde de euro, 95 de fabrici și peste 7.000 de angajați, Grupul Xella este unul dintre principalii furnizori internaționali de materiale de construcții care oferă soluții durabile, eficiente și accesibile. Xella este compania-mamă a unor mărci cunoscute precum Ytong, Silka, Hebel, Multipor și este unul dintre pionierii soluțiilor de planificare digitală în construcții.

Xella RO, filiala locală a grupului Xella, este unul dintre liderii pieței de materiale de construcție din România și principalul jucator din piata de zidărie din țară. Cu misiunea de a contribui măsurabil la îmbunătățirea mediului construit în România, Xella RO își desfășoară activitatea în cele trei fabrici situate în Ploiești, Deva și Oradea, și este reprezentată de două branduri de zidărie, poziționate complementar, Ytong și Macon și de brandul de termoizolație Multipor.

Situații și sesizări ce privesc integritatea

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre și despre soluțiile pe care ți le putem oferi pentru proiectul tău.