Carieră

Perspective @Xella

Construim cu angajament si competenta

Perspective Xella clar stabilite pentru viitor

Tintim spre piete promitatoare din punct de vedere economic, cu materiale de constructii inovatoare pentru o crestere durabila si profitabila. Astazi, aproape toata lumea este familiarizata cu brandurile puternice din portofoliul Xella, iar increderea si devotamentul consumatorilor si partenerilor nostri ne-au ajutat sa crestem si sa devenim unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de materiale de constructii.

Construim relatii de incredere

Parteneriatele sunt foarte importante pentru Xella, in interiorul companiei sau in relatia cu furnizorii, clientii si societatea in general. Scopul nostru este de a fi principalul partener de incredere al clientilor si furnizorilor cu care colaboram.

Competenta si profesionalismul ne ajuta sa construim zi de zi relatii de incredere. Partenerii nostri de afaceri se bazeaza pe corectitudine, seriozitate, respect si deschidere in relatiile de colaborare cu Xella.

La nivel de organizatie avem obiective importante de indeplinit, iar pentru a fi atinse este nevoie ca fiecare dintre angajatii nostri sa actioneze constient de importanta responsabilitatilor pe care le are de indeplinit. Astfel, am construit o echipa proactiva si devotata, avand la baza cultura organizationala Xella.

Xella inseamna inovatie

Prin experienta acumulata in piata materialelor de constructii si prin standardele inalte de calitate pe care le respecta produsele si serviciile noastre, oferim suport tuturor celor implicati in lumea Xella in desfasurarea activitatii intr-un mod profitabil, pentru ca succesul clientilor nostri este succesul nostru.

Ne propunem si reusim sa ne ridicam la nivelul asteptarilor tuturor partenerilor nostri si, prin efortul depus, chiar sa le depasim.

Daca doriti sa ne cunoastem, va rugam sa ne scrieti la adresa cariere@xella.com.

Contactează-ne pentru a afla mai multe detalii despre produsele noastre și despre soluțiile pe care ți le putem oferi pentru proiectul tău.