Zid-cu-casuta

Cum alegi materialul de zidarie pentru locuinta ta?

Viata isi urmeaza cursul firesc! Inveti, lucrezi, iubesti si vrei sa-ti intemeiezi o familie. E timpul sa iti cumperi sau sa iti construiesti o casa. Vrei o casa traditionala sau iti doresti o locuinta confortabila, unde sa te simti acasa alaturi de cei dragi?

Peretii sunt elementul cel mai durabil al unei case. Poti opta pentru un material de zidarie rezistent si trainic. E suficient? Ai mai vrea poate sa adaugi la lista de beneficii sa fie calduros iarna si racoros varasanatos si sigur pentru familia ta, usor si rapid de construit.

Iata de ce, inca de la inceput, trebuie sa integram in cladire materiale de zidarie performante din punct de vedere energetic, care sa poata asigura un grad de confort termic ridicat cu cheltuieli minime. Cu toate ca au un rol atat de important, peretii reprezinta doar 3 – 5 % din costurile totale ale unei cladiri, dar efectele utilizarii unor materiale eficiente sau mai putin eficiente se resimt pe toata durata de folosinta a cladirii.

Nu uita, casa la care te gandesti are doua costuri:
1. Costul imediat: legat direct de cumparare/constructie
2. Costul de intretinere: repartizat pe toata durata de folosinta a casei.

Poti sa treci acum la calcule.
Folosind sistemul de zidarie Macon obtii un cost avantajos/mp zidit plus alte beneficii foarte importante:

  • Mai putina energie necesara pentru un climat confortabil, deci economii la incalzirea/racirea spatiilor locuintei tale!
  • O locuinta sigura, care iti ofera protectie maxima in cazul incendiilor sau al cutremurelor. Pentru ca trebuie sa ai grija de cei dragi si este important sa ii stii in siguranta!
  • Instalatii electrice, sanitare, de incalzire simplu de realizat. Casa nu trebuie sa se transforme intr-un adevarat santier pentru ca tu sa ai o priza in plus, o alta chiuveta sau o teava inlocuita!
  • Poate peste 5 ani vei dori un living mai mare, cateva firide, o alta intrare sau o suprafata curba. Nimic mai accesibil cand vine vorba de compartimentari sau modificari interioare ulterioare!

Si calculele ar putea continua.

Tragi linie si ai rezultatele: casa unde sa te simti acasa. Confortabila, sigura si ieftin de intretinut! Cu BCA MACON, un material de zidarie calduros!

Iti multumim ca ai citit articolul nostru. Daca vrei sa ne trimiti un comentariu sau o sugestie poti face asta la adresa proiecte@macon.ro .