Imagine-art-blog-4_resized-4

Merită să fii diferit când îți amenajezi primul apartament!

Atunci când te muți pe cont propriu, în prima ta locuință, faci un pas responsabil, tu decizi totul. De la alegerea cartierului potrivit până la alegerea unei nuanțe perfecte de vopsea pentru sufrageria ta, există mii de decizii pe care trebuie să le iei.

Însă pe lângă seriozitatea deciziilor, acum este un moment potrivit pentru a-ți pune creativitatea în practică. Personalitatea, hobby-urile, aspirațiile și experiențele tale sunt principalele elemente de care ar trebui să ții cont cînd vei alege designul locuinței tale. Nu există spațiu mai plăcut și mai potrivit pentru tine, decât cel în care te regăsești.

În cazul în care nu ai idei sau nu știi exact cum dorești să-ți amenajezi apartamentul, te ajutăm noi cu câteva abordări creative.

Imagine art blog 1__resized

Te-ai gândit vreodată că poți reutiliza paleții de lemn într-un mod foarte ingenios? Pune-ți imaginația în mișcare și gândește-te cum ar arăta o masă confecționată din paleți. Îi poți fixa niște roți și o poti decora cu o sticlă potrivită cromaticii din locuință. La fel de simplu poți amenaja un pat pe bază de paleți sau rafturi pentru cărțile tale preferate.

Imagine-art-blog-2-compressor

Când auzi “hamac” la ce te gândești? Presupun că imaginea este în mod clar asociată cu plaje de nisip, albastrul mării, palmieri și o adiere ușoară a vântului. Îți poți crea atmosfera asta chiar la tine acasă. Doar asigură-te că pereții sunt construiți din materiale uniforme, cu o bună rezistență la smulgere, la fel ca sistemul de zidărie cu AeriSpor. Astfel, montarea hamacului se va realiza rapid și simplu, iar odată instalat va fi sigur și comod de utilizat.

Imagine-art-blog-3-compressor

Poți să-ți eficientizezi spațiul într-un mod creativ. De exemplu, dacă obișnuiești să te plimbi cu bicicleta, dar nu ai tocmai un loc potrivit pentru ea în locuința ta, o poți fixa pe un perete. Această soluție îți rezolvă lipsa spațiului și îi dă apartamentului tău un aer neconvențional, personalizându-l prin evidențierea unuia dintre hobby-urile tale.

Imagine art blog 4_resized 4

Alege abordarea creativă a interiorului cu care te identifici sau “împrumută” un element din fiecare și treci la treaba! Însă pe lângă partea creativă a procesului, nu uita de cea practică (revenim la deciziile responsabile). Când decizi pentru ce locuință optezi, mare atenție la materialul din care este construită clădirea.

Nu face alegeri impulsive, analizează atent, gândește în perspectivă! Ține cont și de faptul că, atunci când vei organiza petreceri cu prietenii sau o să vină toată familia ta în vizită, nu vei dori să-i deranjezi pe vecini. Asigură-te că îți cumperi o locuință din materiale care oferă o bună izolare fonică, așa cum e sistemul de zidărie Macon cu AeriSpor și nu vei avea griji din acest punct de vedere!

Fii smart și lasă-te dus de valul inspirației, creează frumosul îmbinat cu practicul și trăiește viața din plin!

Îți mulțumim că ai citit articolul nostru. Dacă vrei să ne trimiți un comentariu sau o sugestie poți face asta la adresa proiecte@macon.ro.