Regulament Concurs CASA Plus

REGULAMENTUL CONCURSULUI ONLINE
MACON – CASA Plus!

ARTICOLUL 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului este societatea MACON S.R.L. (sau Macon), cu sediul in Deva, Str. Santuhalm nr. 1, Jud. Hunedoara, tel. 0254/213930, fax 0372/879675, inregistrata la ORC sub nr. J20/889/2007, cod inregistrare fiscala RO18991933, COD IBAN RO78 INGB 0017 0000 3233 8911 deschis la ING Bank Deva, reprezentata legal de dl. Marin Marius-Dumitru, in calitate de Director General,
Concursul se va derula conform prevederilor prezentului Regulament, (denumit in continuare „Regulament”) care este obligatoriu pentru toti participantii.
Persoana juridica imputernicita de catre Organizator pentru desfasurarea si promovarea concursului este societatea NETLOGIQ SRL (sau Netlogiq), cu sediul social situat in Cluj-Napoca str. Bathory Istvan nr. 8, inregistrata la ORC sub nr. J12/2359/2002, cod inregistrare fiscala RO15033251, COD IBAN RO45 INGB 0000 9999 0236 9035 deschis la ING Bank Cluj Napoca, reprezentata legal de dl. Ilovan Ioan-Crinu, în calitate de Director General.
Organizatorul isi rezerva dreptul de a modifica sau schimba regulamentul, cu obligatia de a anunta publicul in mod oficial, in aceeasi maniera in care a fost facuta si informarea initiala.

ARTICOLUL 2. LOCUL, SCOPUL SI DURATA DESFASURARII CONCURSULUI

Concursul se va desfasura in perioada 24 septembrie 2015 ora 12:00 – 22 octombrie 2015 ora 23:59 pe site-ul organizatorului www.macon.ro, in conditiile prevederilor actualului Regulament si are drept scop promovarea produselor comercializate de MACON S.R.L..
Pe perioada concursului Regulamentul poate fi consultat in mod gratuit pe site-ul www.macon.ro in pagina speciala de concurs.

ARTICOLUL 3. CONDITII DE PARTICIPARE

Concursul se adreseaza tuturor persoanelor fizice care au implinita varsta de 18 (optsprezece) ani pana la data de incepere a concursului si au domiciliul/resedinta in Romania.
Nu au dreptul sa participe angajatii din cadrul grupului de firme MACON (MACON S.R.L., SIMCOR VAR S.A. , SIMTERAC S.A. si SIMBETON S.A.) si NETLOGIQ SRL, sotiile sau sotii acestora si nici alti membrii de familie ai acestora (i.e. copii, parinti, frati / surori, sau orice alte rude si afini pana la gradul al II-lea inclusiv).
Participarea la acest concurs se face prin parcurgerea aplicatiei „CASA Plus” de pe www.macon.ro si inscrierea datelor solicitate in formularul de pe pagina dedicata concursului de pe site-ul www.macon.ro, conform articolului 4.

Un participant poate avea mai multe inscrieri in concurs, corespunzatoare fiecarei sesiuni de parcurgere a aplicatiei „CASA Plus”.

Participarea la acest concurs are valoare de acceptare neechivoca, expresa si integrala, liber consimtita si in afara oricarei constrangeri a tuturor prevederilor prezentului Regulament.
Prin inscrierea la concurs, participantii sunt de acord ca sunt singurii responsabili de informatiile/datele pe care le furnizeaza cu ocazia inscrierii la concurs precum si de corectitudinea acestor informatii.

ARTICOLUL 4. MODUL DE DESFASURARE AL CONCURSULUI

Adresa de accesare a concursului este: http://www.macon.ro/castiga-cu-casa-plus/
Pentru a lua parte la acest concurs, participantii trebuie sa parcurga urmatorii pasi:
Pasul 1
Parcurgerea ecranelor aplicatiei pentru a rezolva cele 7 puzzle-uri care ilustreaza beneficiile CASEI Plus

Descrierea pe scurt a ceea ce trebuie sa faca utilizatorul aplicatiei:

 • Utilizatorul trebuie sa construiasca cele 7 icoane asociate cu beneficiile Casei Plus avand la dispozitie 14 bucati puzzle
 • Fiecare icoana este initial prezentata descompusa in 2 bucati de puzzle
 • Utilizatorul primeste pe rand cate un indiciu sub forma unui text descriptiv al beneficiului, dupa care va trebui sa descopere din lista de 14 bucati de puzzle, 2 bucati care compun icoana asociata indiciului. Recompunerea fiecareia dintre cele 7 icoane asociate indiciilor conduce la completarea imaginii “CASA Plus”.
 • Dupa ce utilizatorul alege corect ambele parti ale unui puzzle, i se ofera urmatorul indiciu (beneficiu), la fel, sub forma unui text descriptiv.
 • Dupa ce utilizatorul rezolva toate cele 7 puzzle-uri, descoperind toate cele 7 beneficii, acesta trece la urmatorul pas: completarea formularului de inscriere in concurs.

Pasul 2
Completarea formularului de inscriere cu urmatoarele date:

 • Nume si prenume
 • Localitate
 • Judet
 • E-mail
 • Numar de telefon
 • Domeniu de activitate

Participantii au obligatia sa inscrie in formular date valide si sa completeze toate campurile obligatorii (Nume prenume, Localitate, Judet, E-mail, Nr. telefon, Domeniu de activitate).

Modul in care o persoana intelege sa completeze formularul de inscriere la concurs trebuie sa respecte conditiile impuse de lege si de acest Regulament (sa nu fie materiale ilegale, periculoase, malitioase, calomniatoare, obscene, pornografice sau vulgare si nici materiale care ar putea fi considerate ca instigare la acte penale sau ilegale).

Pasul 3
Confirmarea inscrierii/participarii la concurs
Se face dupa completarea datelor in formularul de inscriere prin click pe butonul „Inscrie-te si castiga”.

Daca datele introduse sunt complete apare un mesaj automat care confirma inscrierea cu succes la concurs.
Orice inscriere care presupune postarea de informatii care:

 • nu respecta conditiile prezentului Regulament;
 • nu se incadreaza in tema; si/sau
 • reprezinta incercari de fraudare a sistemului;

va fi invalidata de catre Organizator.

Pasul 4
Distribuirea aplicatiei pe Facebook si obtinerea unei sanse in plus la castigarea premiilor
Odata cu confirmarea inscrierii in concurs, se va afisa optiunea de a distribui aplicatia pe reteaua de socializare Facebook.
Aceasta etapa este optionala, ramanand la latitudinea utilizatorului daca alege sa distribuie aplicatia pe reteaua de socializare Facebook.
In cazul participantilor care distribuie aplicatia pe reteaua de socializare Facebook, inscrierea in baza de date se va face cu inca o pozitie, asigurand astfel utilizatorului o sansa in plus la extragerea premiilor puse la dispozitie de Organizator in cadrul acestui concurs.
Fiecare participant care a finalizat cu succes inscrierea in concurs va fi automat inscris intr-o baza de date, centralizata, numerotata in ordinea inscrierii participantilor, din care se vor stabili castigatorii astfel:

 • pentru prima categorie de premii, acordarea premiilor se face in ordinea inscrierii, pentru primii 20 de utilizatori unici inscrisi
 • pentru a doua categorie de premii, acordarea celor 7 premii puse la dispozitie de Organizator se va face prin trageri la sorti din baza de date care cuprinde toate inscrierile in concurs, un utilizator avand dreptul sa se inscrie de mai multe ori (numarul de inscrieri posibile fiind numarul de utilizari ale aplicatiei, finalizat de fiecare data cu completarea formularului de inscriere), dar fiind limitat la posibilitatea castigarii unui singur premiu de acelasi tip. Dupa fiecare extragere in urma careia a fost desemnat un castigator se vor elimina din baza date inscrierile facute de acesta (conform datelor de identificare din formularul de inscriere), avand in vedere ca un castigator desemnat in cadrul unei extrageri nu poate fi catigatorul mai multor premii de acelasi tip. Extragerea castigatorilor se va face prin intermediul www.random.org, pentru fiecare premiu fiind extras un castigator si un numar de 5 rezerve.

Asadar, un utilizator are posibilitatea de fi desemnat castigator pentru ambele categorii de premii, insa nu are posibilitatea de a castiga mai multe premii de acelasi tip.

Participarea/inscrierea la concurs nu este conditionata de achizitionarea niciunui produs Macon.

Numele si prenumele castigatorilor se vor publica pe pagina de Facebook a companiei https://www.facebook.com/MACONRomania si pe site-ul www.macon.ro , in termen de maxim 48 de ore de la data validarii castigatorilor.

ARTICOLUL 5. PREMIILE CONCURSULUI, STABILIREA, INSTIINTAREA SI VALIDAREA CASTIGATORILOR ACORDAREA PREMIILOR

5.1 PREMIILE CONCURSULUI
In cadrul acestui concurs se vor acorda urmatoarele premii:

 1. 20 premii, constand in cani termoizolante, care se vor atribui primilor 20 de utilizatori unici cu inscrieri valide in concurs;
 2. 7 premii atribuite prin tragere la sorti, constand in acumulatoare portabile (6000 mAh) cu celula solara pentru smartphone sau tableta
Premiu Cantitate Pret unitar (euro, fara TVA) Valoare (euro, fara TVA)
Cani termoizolante 20 4.70 94
Acumulator portabil cu celula solara pentru smartphone sau tableta (6000 mAh) 7 29.75 208.25
Valoare totala premii 302.25 (euro, fara TVA)

Premiile sunt oferite de societatea MACON S.R.L, cu sediul situat in Deva, Str. Santuhalm nr. 1, Jud. Hunedoara, tel. 0254/213930, fax 0372/879675, inregistrata la ORC sub nr. J20/889/2007, cod inregistrare fiscala RO18991933, COD IBAN RO78 INGB 0017 0000 3233 8911 deschis la ING Bank Deva, reprezentata legal de dl. Marin Marius Dumitru, in calitate de Director General.

Premiile acordate nu pot fi inlocuite cu alte bunuri si/sau servicii si nici cu contravaloarea acestora in bani. In cazul refuzului vreunui potential castigator de a beneficia de premiu (prin refuzul unui castigator insemnand ca respectivul castigator nu doreste sa intre in posesia premiului) sau in cazul imposibilitatii validarii sale conform prezentului Regulament, acesta va pierde dreptul de atribuire a premiului, fara nicio despagubire.

5.2 STABILIREA, INSTIINTAREA SI VALIDAREA CASTIGATORILOR
Pentru ca un participant la concurs sa fie luat in considerare pentru procesul de desemnare a castigatorilor pentru fiecare dintre cele doua categorii de premii, trebuie sa indeplineasca cumulativ urmatoarele conditii:

 • sa intruneasca conditiile cerute prin prezentul Regulament;
 • inscrierile sa fie facute in perioada desfasurarii campaniei;
 • sa completeze corect formularul de inregistrare din aplicatia „CASA Plus” care se gaseste pe www.macon.ro, cu date personale valide; si
 • sa nu incerce sa fraudeze sistemul in incercarea de a castiga premiile.

Reprezentantii Organizatorului si/sau ai Netlogiq vor invalida orice participant care nu indeplineste conditiile de mai sus, precum si orice participant care incalca in alt fel prevederile prezentului Regulament.

Stabilirea castigatorilor se va face prin cele doua modalitati descrise la Articolul 4, astfel:

a)Stabilirea castigatorilor celor 20 de premii constand in cani termoizolante se va face in data de 28 octombrie 2015 de catre Netlogiq din baza de date care contine toate inscrierile in ordinea in care acestea au fost inregistrate. Atribuirea premiilor se face in ordinea inscrierii, in conformitate cu baza de date, castigatorii fiind primii 20 de utilizatori unici inscrisi. Avand in vedere conditia stabilita la Articolul 4 conform careia un utilizator are posibilitatea de fi desemnat castigator pentru ambele categorii de premii, insa nu are posibilitatea de a castiga mai multe premii de acelasi tip, in situatia in care baza de date contine pe primele 20 de pozitii mai multe inscrieri ale aceluiasi participant, va fi luata in considerare doar prima inregistrare/inscriere a acestuia, restul fiind eliminate. Atribuirea celor 20 de premii se va face in continuare in ordinea inregistrarilor.

b)Stabilirea castigatorilor celor 7 premii constand in acumulator portabil cu celula solara pentru smartphone sau tableta (6000 mAh) se va face prin extragereri aleatorii facute prin intermediul site-ului www.random.org, astfel:

Se vor efectua un numar de 7 extrageri, echivalent numarului de premii acordate prin aceasta metoda. Extragerile castigatorilor si ale rezervelor vor avea loc in data de 28 octombrie 2015 pana la ora 16:00 p.m.. Extragerile castigatorilor vor fi efectuate de Netlogiq in prezenta unui reprezentant MACON. La fiecare dintre extrageri participa toate inscrierile in concurs incepand cu data de 24 septembrie 2015 ora 12:00 pana la 22 octombrie 2015 ora 23:59, mai putin participantii desemnati deja castigatori in cadrul campaniei pentru aceasta categorie de premii intr-o extragere anterioara, avand in vedere conditia stipulata de prezentul regulament la Articolul 4 prin care s-a stabilit ca un utilizator are posibilitatea de fi desemnat castigator pentru ambele categorii de premii, insa nu are posibilitatea de a castiga mai multe premii de acelasi tip.

Suplimentar, pentru fiecare dintre cele 7 extrageri se vor mai extrage 5 (cinci) rezerve urmand aceeasi procedura, pentru cazul in care castigatorii desemnati conform procedurii de mai sus nu pot fi validati din motive care nu apartin de Macon sau Netlogiq (i.e. imposibilitatea contactarii castigatorului, invalidare, nerespectarea termenelor prevazute mai sus, orice alte motive care constituie o incalcare a prezentului Regulament). Daca va fi cazul, rezervele vor fi desemnate castigatori in ordinea extragerii, respectandu-se aceeasi procedura de validare.

Castigatorii si rezervele extrase vor fi mentionati intr-un proces verbal incheiat la finalizarea extragerilor.

Castigatorii desemnati/extrasi vor fi contactati la numarul de telefon si la adresa de e-mail cu care s-au inscris in concurs, de catre un reprezentant al Macon, in termen de maxim 48 de ore de la desemnarea/extragerea acestora, conform procedurilor de mai sus, pentru a fi instiintati in legatura cu premiul castigat si procedura de validare a acestuia. Reprezentantii Macon vor incerca stabilirea contactului cu castigatorul apeland numarul de telefon al acestuia de maxim 4 ori in 2 zile diferite, in intervale orare diferite (intre orele 9.00-20.00).

Dupa stabilirea contactului cu castigatorii se va proceda la validarea acestora de catre reprezentantii Macon.

Pentru a fi validat, castigatorul trebuie mai intai sa raspunda in cele 48 de ore la unul din apelurile telefonice ale reprezentantului Macon, dupa care sa trimita pe e-mail la adresa dmoldovan@macon.ro sau pe fax la numarul 0372 879 675, pana la data de 04 noiembrie 2015 ora 24.00, o copie a cartii sale de identitate care sa certifice datele inscrise in formularul de inscriere in concurs.

In cazul in care, in termenul prevazut mai sus, din motive independente de vointa Macon, nu se poate stabili legatura telefonica sau prin e-mail cu un participant castigator sau acesta nu trimite actele solicitate pentru validare in termenul mentionat mai sus, acesta va fi invalidat, urmand ca, un alt participant sa fie desemnat castigator, dupa caz, fie din baza de date centralizata, numerotata in ordinea inscrierii participantilor pentru categoria de 20 de premii constand in cani termoizolante, fie din randul participantilor extrasi din lista de rezerva, in ordinea extragerii acestora pentru categoria de 7 premii constand in acumulatoare portabile cu celula solara pentru smartphone sau tableta, conform acelorasi reguli.

5.3 ACORDAREA PREMIILOR
Castigatorii desemnati si validati conform prezentului Regulament vor primi premiile in termen de maxim 30 zile calendaristice de la validare, prin urmatoarele modalitati:

  1. Premiul va fi trimis prin curier la adresa comunicata de castigator Organizatorului, costurile de transport fiind suportate de catre Organizator. Fiecare castigator va fi contactat de catre curier inainte de livrare si, dupa confirmarea datelor personale folosite la inscrierea in concurs (in baza cartii de identitate), va semna pentru primirea coletului, urmand ca toate confirmarile sa ajunga in posesia Organizatorului.

sau:

 1. Premiul va fi predat castigatorului de catre un reprezentant MACON la adresa comunicata de castigator Organizatorului, ocazie cu care se va incheia un proces-verbal de predare-primire. La inmanarea premiului, castigatorul va trebui sa aiba asupra lui si sa prezinte reprezentantului Macon cartea de identitate.

In ambele situatii, premiile pot fi inmanate unui reprezentant al castigatorului numai in cazul in care acesta prezinta, in original, o imputernicire notariala, in forma autentica, semnata de catre castigator.

Premiile nu pot fi cedate de catre castigatori spre alti beneficiari inainte de a fi primite de la Organizator.

5.4 ALTE CLAUZE:

Premiile nu pot fi acordate castigatorului de drept si vor fi acordate urmatorului concurent (rezerva) in urmatoarele conditii:

 • daca nu poate fi contactat in termen de maxim 48 de ore de la desemnare/extragere, conform regulamentului, respectiv nu raspunde la e-mail-ul prin care a fost anuntat sau la numarul de telefon furnizat la inscrierea in concurs;
 • daca nu furnizeaza in termenul prevazut in prezentul Regulament, actele necesare validarii acestuia.

In cazul in care, din motive independente de Organizator, o persoana care a fost declarata castigatoare (conform procedurilor de validare exprimate in acest regulament) nu poate fi contactata pentru predarea premiului sau nu receptioneaza premiul livrat si acesta se intoarce la Organizator, acesta isi rezerva dreptul de a acorda premiul urmatoarei rezerve extrase.

Daca pe intreaga perioada de desfasurare a concursului se inscriu mai putini participanti decat numarul minim necesar pentru acordarea premiilor sau pentru a face posibila extragerea, atunci participantii inscrisi vor fi desemnati castigatori si vor urma procedura de validare a premiului asa cum este descrisa la articolul 5.2, diferenta de premii ramanand la dispozitia Organizatorului.

Daca pe intreaga perioada de desfasurare a concursului nu se inscrie nici un participant, premiile vor ramane la dispozitia Organizatorului.

ARTICOLUL 6. ERORI, MESAJE NECORESPUNZATOARE

Organizatorul acestei campanii, Macon, precum si celelalte firme implicate in concurs nu isi asuma nici o raspundere pentru datele si materialele necorespunzatoare (care nu respecta conditiile impuse si instructiunile pentru protejarea datelor personale).

ARTICOLUL 7. RESPONSABILITATE

Organizatorul concursului va acorda premiile persoanelor castigatoare in conformitate cu specificatiile acestui regulament.

Organizatorul concursului nu isi asuma responsabilitatea pentru:
informatii care nu au fost incarcate corect din motive tehnice independente de vointa sa sau care din motive de compatibilitati si formate nu pot aparea pe website;
inscrierile efectuate pe alte pagini de internet decat cea dedicata concursului;

 • inscrierile efectuate in afara perioadei concursului;
 • orice disfunctionalitati tehnice care duc la pierderea totala sau partiala a informatiilor dedicate Concursului;

ARTICOLUL 8. PRELUCRAREA DATELOR PERSONALE

MACON SRL prelucreaza date cu caracter personal, in conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in calitate de operator date cu caracter personal, inregistrat la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, in baza notificarii nr.12452.

Prin comunicarea datelor cu caracter personal in formularul de inscriere de pe pagina de concurs din www.macon.ro, in modalitatile indicate in mod expres prin prezentul Regulament, participantii inscrisi isi exprima acordul expres si neechivoc:

 • ca datele lor cu caracter personal sa intre in baza de date a Organizatorului si a persoanei juridice imputernicite de acesta pentru desfasurarea concursului, in vederea validarii, atribuirii premiilor si indeplinirii obligatiilor fiscale ale organizatorului concursului;
 • ca in cazul in care au fost desemnati castigatori, datele personale cu care s-au inscris in concurs, respectiv nume si prenume, localitate sau eventuale poze de la inmanarea premiilor, sa fie folosite si publicate de Organizator pe www.macon.ro, pe pagina de Facebook a Organizatorului sau in alte materiale publicitare, fara nici un fel de plata aferenta.

Daca participantii la concurs bifeaza in momentul incrierii in concurs ca sunt de acord sa primesca informari/noutati din partea MACON, acestia isi exprima astfel acordul sa primeasca in viitor informatii cu privire la produsele si ofertele companiei MACON prin diverse mijloace de comunicare (telefon, SMS, e-mail ).

Participantilor la concurs le sunt garantate drepturile prevazute de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, in special urmatoarele drepturi: dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de interventie asupra datelor, dreptul de opozitie.

In vederea exercitarii acestor drepturi, participantul la acest concurs va transmite o cerere scrisa, datata si semnata catre operatorul MACON SRL, cu sediul in Deva, Str. Santuhalm, nr. 1, jud. Hunedoara, tel. 0254/213930, fax 0372/879675.

Organizatorul se obliga ca datele personale primite de la participanti sa nu fie difuzate catre terti cu exceptia reprezentantilor Netlogiq in vederea desfasurarii prezentului concurs.

La cererea participantilor, adresata in scris catre MACON SRL, si trimisa la adesa: str. Santuhalm nr.1, Deva, jud. Hunedoara, Romania, Organizatorul se obliga:
sa confirme solicitantului daca prelucreaza sau nu date personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date;
sa inceteze prelucrarea datelor personale ale solicitantului.
Datele personale ale castigatorului vor ramane in evidentele firmei, in conformitate cu prevederile legislatiei fiscale.

Participantii isi dau acordul ca in cazul in care vor iesi castigatori, numele, prenumele, localitatea si premiul castigat, sa fie facute publice de care Organizator, potrivit legislatiei in vigoare.

Scopul operatiunilor de prelucrare a datelor de catre operatorul MACON este promovarea de servicii si produse adresate direct clientilor persoane fizice, prin mijloace de marketing direct.
Datele prelucrate se vor pastra pentru o perioada de timp nedeterminata.

ARTICOLUL 9. TAXE SI IMPOZITE

Organizatorul (societatea MACON S.R.L.) se obliga sa calculeze si sa vireze impozitul datorat pentru venitul net obtinut de catre castigatorii premiilor (cf. Art. 5 din prezentul regulament), daca este cazul, conform Legii nr. 571 / 2003, orice alta obligatie de natura fiscala sau de orice natura in legatura cu acestea, fiind in sarcina exclusiva a castigatorului.

ARTICOLUL 10. LITIGII

In cazul unor potentiale conflicte aparute intre Organizator si participantii la concurs, acestea vor fi solutionate pe cale amiabila. Daca nu este posibila rezolvarea pe cale amiabila, partile implicate vor inainta conflictele spre solutionare instantelor competente de la sediul Organizatorului.

Eventualele reclamatii legate de derularea concursului se vor putea trimite pe adresa Organizatorului, MACON SRL, cu sediul in Deva, Str. Santuhalm, nr. 1, jud. Hunedoara, tel. 0254/213930, fax 0372/879675 in termen de maxim 7 zile lucratoare de la publicarea castigatorului conform art. 4 de mai sus. Dupa aceasta data, Organizatorul nu va lua in consideratie nici o contestatie.

ARTICOLUL 11. INTRERUPEREA CONCURSULUI

Organizatorul isi rezerva dreptul de a inceta derularea concursului anterior datei de 22 octombrie 2015, dar nu inainte de a anunta publicul, in cazul in care, din motive obiective si independente de vointa si controlul Organizatorului, continuarea concursului nu ar mai fi posibila.

Intr-un astfel de caz, Organizatorul se obliga sa mentina pagina dedicata concursului, pe care sa anunte incetarea acestuia si sa indeparteze formularul electronic prin care se trimit datele personale catre Organizator. Cu toate acestea, Organizatorul va continua sa evalueze si sa ofere premiile, conform Regulamentului, luand in considerare toate formularele completate pana la data incetarii concursului.

ARTICOLUL 12. REGULAMENTUL CONCURSULUI

Pe perioada concursului Regulamentul poate fi consultat in mod gratuit pe site-ul www.macon.ro
Prin participarea la acest concurs, participantii sunt de acord sa se conformeze acestui Regulament. Orice modificari ale prezentului Regulament vor fi comunicate pe site-ul www.macon.ro cu cel putin 24 de ore inainte ca acestea sa intre in vigoare.

Intra in cont