Macon Group

Fabrica BCA si elemente prefabricate din beton

MACON S.R.L.

este principala companie din cadrul MACON Group. Productia este structurata pe 3 linii de business – BCA cu cele doua fabrici de la Deva si Oradea, elemente prefabricate din beton si cahle de teracota pentru sobe si seminee in unitatile de productie de la Deva.

simcor

SIMCOR VAR S.A.

localizata in Targu Jiu, fabrica de var pune la dispozitia clientilor sai sortimente de var cu utilizare în diferite domenii, precum: industria constructiilor, siderurgie, industria metalelor neferoase, agricultura, protectia mediului, s.a.m.d. Obiectul de activitate al Simcor Var Tg. Jiu cuprinde atat activitatile de productie, cat si cele de comercializare.

simbeton

SIMBETON S.A.

unitate de productie elemente prefabricate din beton cu o experienta semnificativa in acest domeniu care dateaza din 1971. Unitatea de productie este localizata la Oradea si dispune de statie de betoane moderna, complet automatizata, sectie de armaturi si laborator propriu de incercari. Obiectul de activitate al SIMBETON cuprinde atat activitatile de productie, cat si cele de comercializare.

simterac

SIMTERAC S.A.

fabrica de teracota din Vadu Crisului are o traditie de peste 100 de ani in producerea elementelor ceramice pentru sobe si seminee. Cahlele sunt fabricate dupa tehnica traditionala prin presare mecanica si manuala. Societatea Simterac functioneaza independent, astfel incat, alaturi de activitatea de productie, are propriul sistem de distributie/vanzari.

Intra in cont