Blocuri din BCA tip U sau O

Domeniu de utilizare recomandat

Elemente din BCA pentru realizarea şi izolarea centurilor, stâlpişorilor sau buiandrugilor necesari rigidizării pe direcţia orizontală, la partea superioară a zidurilor, sau pe direcţie verticală. Se pot folosi şi pentru realizarea canalelor de comunicaţie, ventilaţie sau pentru îmbrăcarea ţevilor, cablurilor, etc în vederea mascării.

Avantaje: o muncă mai uşoară, timp redus de realizare, izolare termică superioară prin eliminarea punţilor termice, protecţie excelentă la foc, suprafeţe perfect plane şi continue cu finisare rapidă odată cu restul zidăriei, costuri mai mici de execuţie.

Blocuri tip U din BCA MACON / BCA SIMCOR

Disponibile cu grosimi ale blocurilor cuprinse între 200 şi 400 mm şi lăţimi ale golului proporţionale cu grosimea blocului, blocurile tip U din BCA MACON / BCA SIMCOR sunt destinate realizării şi izolării centurilor din beton necesare rigidizării pe direcţia orizontală, la partea superioară a zidurilor. Se pot folosi şi pentru realizarea canalelor de comunicaţie sau pentru îmbrăcarea ţevilor, cablurilor, etc în vederea mascării.

  • Se aşează peste ultimul rând de zidărie normală, asigurându-se continuitatea între blocuri.
  • Golul în formă de U permite aşezarea armăturii şi turnarea betonului fără a mai fi necesară cofrarea clasică.
  • Pot fi uşor prelucrate prin tăiere pentru a obţine îmbinările la colţuri sau pentru continuitatea cu cofrajul pentru planşeu.

Blocuri din BCA tip U sau O

Blocuri tip U

 

Blocuri tip O din BCA MACON / BCA SIMCOR

  • Disponibile cu grosimi ale blocurilor cuprinse între 250 si 400 mm şi diametre ale golurilor de 150, 200, 250 sau 300 mm, blocurile tip O din BCA MACON / BCA SIMCOR sunt destinate realizării şi izolării stâlpişorilor din beton necesari rigidizării pe direcţia verticală. Se pot folosi şi pentru realizarea canalelor de comunicaţie, ventilaţie sau pentru îmbrăcarea ţevilor, cablurilor, etc în vederea mascării.
  • Suprapunerea golurilor din blocurile O permite formarea cavităţii necesare aşezării armăturilor şi turnării betonului fără a mai fi necesară cofrarea clasică.
Blocuri din BCA tip U sau O

 

Blocuri tip O

Intra in cont