De ce prefabricate Macon?

De ce prefabricate Macon?

Am inceput sa producem elemente prefabricate din beton la Deva in 1968. In fiecare an ne-am straduit sa devenim mai buni. Valoarea experientei noastre se regaseste in fiecare dintre produsele companiei, indelung perfectionate si recunoscute prin diferite sisteme de certificare a calitatii.

Din a doua jumatate a anului 2008, platformei de productie din Deva i s-a alaturat unitatea de productie prefabricate Simbeton Oradea, completând astfel oferta de prefabricate si contribuind la optimizarea cheltuielilor de transport ale clientilor.

Experienta semnificativa a celor doua unitati de productie, dotarea tehnologica, la care se adauga sectie proprie de armaturi si laborator propriu de incercari, preocuparea permanenta privind calitatea produselor, asigura satisfacerea celor mai exigente solicitari ale clientilor, atât din punct de vedere a calitatii, cât si ca diversitate. Pe lânga structuri standard putem executa si alte tipuri elemente prefabricate pe baza de proiecte specifice de executie puse la dispozitie de catre beneficiar.

Elementele prefabricate din beton MACON si SIMBETON permit realizarea unor constructii avantajoase din punct de vedere a durabilitatii, sigurantei structurale, adaptabilitatii, termenului redus de montaj si dare in folosinta, manoperei reduse, calitatii, rezistentei indelungate la foc si raportului bun pret-calitate.

Activitatea de productie este sustinuta de programul investitional care vizeaza dezvoltarea si modernizarea tehnologica, alaturi de o preocupare permanenta privind calitatea produselor, ca rezultat al muncii unei echipe de profesionisti aflata in plina dezvoltare.

Oferta de produse este completata de servicii de consultanta tehnica, proiectare, transport si montaj al elementelor prefabricate, pe care le putem asigura la solicitarea clientului.

Dovada realizarilor noastre consta in numeroasele obiective de infrastructura rutiera si de retele electrice aeriene la care am contribuit de-a lungul anilor prin furnizarea de elemente prefabricate din beton, la care se adauga sute de mii de metrii patrati de constructii civile si industriale realizati cu prefabricate din beton Macon.

 

 

 

Intra in cont