Calitate, mediu si securitate

Noi MACON, avem ca obiectiv principal: Strategia de dezvoltare a afacerii, bazata pe marirea capacitatii de productie, imbunatatirea capabilitatii proceselor de fabricatie, cresterea nivelului calitativ al produselor, imbunatatirea performantelor de mediu si a performantelor privind securitatea si sanatatea in munca, cu respectarea cerintelor legale.

Managementul MACON se angajeaza la:

  • Imbunatatirea continua a Sistemului de Management Integrat: Calitate, Mediu, Securitatea si Sanatatea in Munca, având ca referinta cerintele standardelor ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si OHSAS 18001:2008.
  • Protejarea mediului inconjurator si controlul riscurilor privind securitatea si sanatatea in munca, cu  respectarea cerintelor legale aplicabile.
  • Mentinerea certificarii conformitatii produselor cu standardele europene armonizate.
  • Comunicarea si constientizarea personalului companiei, privind politica si obiectivele noastre, a importantei satisfacerii cerintelor clientilor si a obligatiilor legale privind prevenirea poluarii si controlul  riscurilor privind securitatea si sanatatea in munca.
  • Documentarea, monitorizarea, analizarea si imbunatatirea proceselor, pe baza de dovezi obiective având in vedere si asteptarile si necesitatile clientilor nostri .
  • Analizarea periodica a sistemului integrat, a obiectivelor derivate din politica si comunicarea rezultatelor partilor interesate.
  • Cresterea gradului de satisfactie a clientilor si a angajatilor nostri, prin realizarea de produse la cea mai buna CALITATE, la costul cel mai mic, axat pe optimizarea resurselor, competenta si motivarea personalului.
  • Cresterea competentei personalului nostru prin instruiri permanente, evaluare, comunicarea rezultatelor si recunoasterea meritelor.
  • Cresterea increderii partenerilor nostri prin atitudini responsabile ale companiei noastre, privind modul de gestionare a problemelor legate de calitate, de protejarea mediului inconjurator si de riscurile privind securitatea si sanatatea in munca.

Prevederile documentelor Sistemului de Management Integrat sunt obligatorii pentru noi toti si implica tot personalul in indeplinirea politicii si obiectivelor stabilite.

Imbunatatirea continua si invatarea continua reprezinta fundamentul pe care se bazeaza, acum si in viitor, succesul companiei noastre.

Intra in cont