Imagine-articol_1-compressor-1

Transforma-ti casa in acasa!

Cati dintre voi va simtiti acasa cand treceti pragul locuintei? Se spune ca acasa e acolo unde sunt cei pe care ii iubesti si cu siguranta asta e cel mai important ingredient. Insa pe langa acesta, fiecare dintre noi simte nevoia sa-si puna amprenta personala asupra caminului sau, sa-l personalizeze dupa sufletul lui.

In multe privinte, casele intruchipeaza felul in care suntem, personalitatea noastra, modul in care traim si nevoile pe care le avem. Iar aceste spatii se dezvolta atunci cand ne concentram asupra a ceea ce ne face fericiti.

Pe tine ce te face cu adevarat fericit? Acest lucru este uneori mai usor de spus decat de facut. Raspunsul necesita reflectie si alegeri atente, dar este un proces plin de satisfactii. Cand cream un loc care sa raspunda nevoilor noastre, dar care sa fie si pe placul sufletului nostru, ne imbogatim vietile, punem o parte din noi in acel spatiu.

Sigur ai intrat in anumite locuinte si te-ai simtit foarte confortabil din prima clipa. Si nu este doar pentru ca te bucurai de companie sau admirai design-ul interior – spatiul autentic, o adevarata reflectie a persoanei sau a familiei care locuieste acolo – desi fie vorba intre noi, amandoua ajuta. Mai e ceva. Mediul ambiental din locuinta e placut, echilibrat, temperatura confortabila, aerul proaspat, fara umezeala, fara mirosuri suparatoare. E de fapt o locuinta sanatoasa si acest lucru se observa usor de la o prima vizita. Sistemul de zidarie din care este construita locuinta ii confera acest beneficiu. Locuintele construite cu sistemul de zidarie cu AeriSpor, o inovatie care confera produselor performante termotehnice de exceptie, asigura aceste avantaje. Sistemul permite realizarea unor pereti exteriori la care nu este necesara adaugarea unei termoizolatii suplimentare, ofera avantaje din punct de vedere al calitatii aerului din interior, temperaturi interioare constante, un excelent grad de confort termic atat iarna, cat si vara, controlul umiditatii si mentinerea acesteia in limitele optime, adica acei pereti care „respira” despre care am mai auzit.

Transforma-ti locuinta in cel mai primitor loc de pe planeta! Un mod simplu de personalizare a locuintei tale este sa printezi cele mai tari si amuzante fotografii cu familia, prietenii si aventurile si pasiunile tale. Iti poti crea o galerie de mai multe fotografii intr-o varietate de cadre. Spuneti propria poveste in imagini!

Modul de prindere si aranjare…nimic mai simplu intr-o locuinta construita cu sistemul de zidarie cu AeriSpor. Materialul este uniform si poti alege sa-ti atarni oriunde imaginile preferate. Un alt avantaj al sistemului de zidarie cu AeriSpor!

Transforma-ti casa in acasa!

Tu cum te simti in locuinta ta? Este acel camin confortabil si sanatos pentru familia ta? Te simti calm si in pace cand te uiti in jur? Reflecta personalitatile si pasiunile membrilor familiei tale?

Noi am descoperit reteta minune care te ajuta sa iti transformi casa in acasa.

Ai nevoie doar de o locuinta construita cu sistemul de zidarie cu AeriSpor, peste care se presara treptat iubire si pasiune pentru tot ce este mai frumos in viata si…rezulta ACASA.

Iti multumim ca ai citit articolul nostru. Daca vrei sa ne trimiti un comentariu sau o sugestie poti face asta la adresa proiecte@macon.ro .