Economiseste cu o solutie moderna de zidarie! Si iarna, si vara.

Putem vorbi de o casa bine izolata si un climat sanatos atunci cand, cu un consum minim de energie, temperatura interioara a acesteia este mentinuta intre 20 si 23 de grade C, aerul este ventilat constant și natural, iar umiditatea nu depaseste 60%. Toate aceste caracteristici cumulate duc la crearea senzației de confort termic in interiorul locuintei sau al biroului. Atat iarna, cat si vara.

In contextul in care ne petrecem marea majoritate a timpului in interiorul cladirilor, fie ca suntem acasa, la serviciu, la școala sau la cumparaturi, calitatea aerului si confortul termic pe care il resimtim are un foarte mare impact asupra sanatatii noastre. Si, daca nu suntem atenti la materialele si produsele pe care le integram in spatiile de locuit, si asupra buzunarelor noastre.

Din dorința de a avea un consum energetic redus și datorita faptului ca facturile la energie cresc pe zi ce trece, este mai mult decat necesar ca locuintele noastre sa aiba pierderi de caldura minime pe timp de iarna și o absorbție redusa a caldurii vara pentru a pastra o temperatura confortabila in locuinta. Tocmai de aceea conductivitatea termica redusa a unui zid construit cu BCA Macon permite realizarea și mentinerea in timpul verii a confortului termic interior. Prin urmare, temperaturile interioare raman constante mai mult timp pastrand un nivel sporit de confort in interiorul locuinței, fara sa fie nevoie sa te infigi cu un deget in telecomanda aerului conditionat, in timp ce  ochii iti urmaresc plini de ingrijorare contorul de curent.

Concluzii

  • Locuintele realizate din BCA sunt racoroase vara si calduroase iarna, datorita capacitatii materialului de a limita transferul de caldura
  • Sistemul de zidarie MACON creste considerabil confortul locuintei, reducand in acelasi timp costurile cu energia. Poti economisi bani de-a lungul intregii durate de utilizare a locuintei, fie vara, fie iarna.

 

Iti multumim ca ai citit articolul nostru. Daca vrei sa ne trimiti un comentariu sau o sugestie poti face asta la adresa proiecte@macon.ro .

Intra in cont