Ce este AeriSpor?

O inovatie tehnologica creata in laboratoarele proprii de cercetare, prin care am definit reteta unei structuri pentru o zidarie durabila si echilibrata, care asigura castiguri permanente, consum minim de material.

Din ce se fabrica?

In cadrul unui proces de fabricatie prietenos cu mediul inconjurator, prin adaugarea unei mici cantitati de pasta de aluminiu la amestecul de nisip, ciment, var si apa, in urma unor reactii chimice controlate se obtin blocuri de zidarie care contin un numar urias de microcelule inchise, pline cu aer.Izolare termica exceptionala

Siguranta familiei tale

Izolare fonica excelenta

Locuinta sanatoasa

Calculeaza necesarul
de zidarie

Structura unica

Hidrogenul eliberat in timpul procesului de fabricatie determina cresterea volumului amestecului si formarea celulelor sferice inchise, distribuite uniform in structura materialului. Hidrogenul, fiind un gaz usor, se elimina, este inlocuit de aer si astfel ia nastere un beton cu structura unica ce incorporeaza milioane de pori minusculi, care datorita inovatiei AeriSpor asigura o izolare termica exceptionala si caracteristicile de difuzie a vaporilor de apa. Rezultatul? Un material cu proprietati fizice unice, cu un echilibru perfect intre rezistenta, izolare termica, izolare fonica si protectie in cazul incendiilor.

Calculeaza necesarul
de zidarie

Construieste
cu spor

Bucura-te de
beneficii

  • Confort termic
  • Siguranta
  • Liniste
  • Sanatate
Calculeaza necesarul
de zidarie

SISTEMUL DE ZIDARIE MACON cu

Intra in cont