De ce teracotă Macon?

De ce teracotă Macon?

Fie că vorbim de sobe sau şeminee, rezultatul îmbinării cu artă a cahlelor de teracotă, acestea au fost de-a lungul timpului elementul central al unui cămin. Odată cu ele, natura, prin elementele sale – pământ, foc, apă, pătrunde în locuinţe pentru a ne încălzi dar şi pentru a da formă şi culoare CĂLDURII caminului nostru.

Cahlele de teracotă MACON, într-o gamă diversificată de modele şi culori, aşezate cu pricepere pentru a prinde contur, se pot reuni în soba care corespunde cel mai bine nevoilor fiecăruia.

Clasice sau moderne şi indiferent de combustibilul folosit (solid sau gazos) sobele şi şemineele realizate din cahle de teracotă Macon se pot integra perfect in design-ul locuinţei – de la simple sobe de încălzit sau gătit şi până la variante constructive unice.

Piesele ceramice din teracotă, prin structura lor, pot acumula o cantitate mare de căldură, pe care mai apoi o redau în aerul din încăpere. Căldura se răspândeşte în interiorul căminului, pătrunde în mijlocul familiei, oferindu-ne momente de neuitat alături de cei dragi. Ne putem bucura din nou de căldura serilor de altădată, cu poveşti demult uitate, copii, părinţi, bunici adunaţi împreună în jurul focului pentru a trăi clipe de plăcere prilejuite de nostalgia vremurilor trecute.

Îmbinarea perfectă între tradiţie şi confort reprezintă soluţia optimă pentru încălzirea caselor, conferind o notă aparte locuinţei şi un ambient mai plăcut pentru toată familia.

De ce teracotă Macon?

Intra in cont