Buiandrugi

Domeniu de utilizare recomandat pentru buiandrugi:

Sunt elemente auxiliare sub formă de grindă şi au rol de susţinere la interior/exterior a zidăriei situate deasupra uşilor şi ferestrelor.

Disponibili în 3 variante de lungime, respectiv 1205, 1810 şi 2415 mm şi cu grosimi de 100, 150 şi 250 mm, buiandrugii MACON pot asigura, prin configuraţii diverse, închiderea golurilor la partea superioară pentru orice variantă de grosime a peretelui. Numărul buiandrugilor necesari se alege în funcţie de grosimea peretelui.

 

Buiandrug_cu_dimensiuni1

 

Avantaje: cofrarea clasică a betonului armat poate fi inlocuită de o soluţie modernă, avantajele concretizandu-se într-o muncă mai uşoară, timp redus de realizare, izolare termică superioară prin eliminarea punţilor termice, protecţie excelentă la foc, suprafeţe perfect plane şi continue cu finisare rapidă odată cu restul zidăriei, costuri mai mici de execuţie.

buiandrug2

Buiandrugii Macon sunt realizaţi în conformitate cu prevederile SR EN 845-2:2013 ”Specificaţie a componentelor auxiliare pentru zidărie. Partea 2: Buiandrugi”. Ȋncercările de tip iniţiale au fost efectuate la un laborator notificat – Institutul NISI Ltd., Bulgaria, controlul producţiei în fabrică fiind efectuat de către Macon.

Află mai multe detalii.

Intra in cont