Prefabricate din beton armat şi precomprimat

De ce Prefabricate Macon?

Am început să producem elemente prefabricate din beton în 1969. În fiecare an ne-am străduit să devenim mai buni. Valoarea experienţei noastre se regăseşte în fiecare dintre produsele companiei, îndelung perfecţionate şi recunoscute prin diferite sisteme de certificare a calităţii.

Din a doua jumatate a anului 2008, platformei de producţie din Deva i s-a alăturat unitatea de producţie prefabricate Simbeton Oradea, completând astfel oferta de prefabricate şi contribuind la optimizarea cheltuielilor de transport ale clienţilor.

Experienţa semnificativă a celor două unităţi de producţie, dotarea tehnologică, la care se adaugă secţie proprie de armături şi laborator propriu de încercări, preocuparea permanentă privind calitatea produselor, asigură satisfacerea celor mai exigente solicitări ale clienţilor, atât din punct de vedere a calităţii, cât şi ca diversitate. Pe lângă structuri standard putem produce variate tipuri de elemente prefabricate, pe baza proiectelor specifice de execuţie.

Elementele prefabricate din beton MACON şi SIMBETON permit realizarea unor construcţii avantajoase din punct de vedere a durabilităţii, siguranţei structurale, adaptabilităţii, termenului redus de montaj şi dare în folosinţă, manoperei reduse, calităţii, rezistenţei îndelungate la foc şi raportului bun preţ-calitate.

Activitatea de producţie este susţinută de programul investiţional care vizează dezvoltarea şi modernizarea tehnologică, alături de o preocupare permanentă privind calitatea produselor, ca rezultat al muncii unei echipe de profesionişti aflată în plină dezvoltare.

Oferta noastră de produse este completată de servicii de consultanţă tehnică, proiectare, transport şi montaj al elementelor prefabricate, pe care le putem asigura la solicitarea clientului.

Portofoliul de produse prefabricate din beton cuprinde:

Elemente prefabricate din beton pentru poduri şi podeţe

 

Stâlpi din beton pentru linii electrice aeriene LEA

 

Elementele prefabricate din beton pentru construcţii civile şi industriale

 

Dovada realizărilor noastre constă în numeroasele obiective de infrastructură rutieră şi de reţele electrice aeriene la care am contribuit de-a lungul anilor prin furnizarea de elemente prefabricate din beton, la care se adaugă cei peste 350.000 mp de construcţii civile şi industriale realizaţi cu prefabricate din beton Macon.

copyright ©2007 Macon Deva ®
Design: TMT Media International